Menu dla grup turystycznych
Menu
Zestawy obiadowe
dla grup : 10 - 60 osób
Pracujemy: 12.00 - 24.00 przez cały tydzień
O cenie porozmawiajmy :)
Osoba do kontaktu: Manager 662 093 075
Zupy:
Rosół z kołdunami/wyrabianym makaronem
Krem z pomidorów z pianką śmietankową
Krem z leśnych grzybów z grzankami i oliwa truflową
Krem ziemniaczany z bekonem i szczypiorkiem
Krem z kukurydzy z prażonym słonecznikiem
Zupa tajska z kurczakiem na mleku kokosowym
Krem z brokuł z fetą
Krem z ogórków małosolnych z koperkiem i pieczonym czosnkiem
Dania drobiowe:
Pieczone udko z kurczaka, frytki pieczone, sałaty z vinegretem
Roladka z kurczaka z szynką i serem w kremowym sosie, gratin ziemniaczane, sałatka meksykańska
Roladka z kurczaka faszerowana pieczarkami w sosie własnym, kopytka ziemniaczano serowe, surówka z marchewki i jabłka
Potrawka z kurczaka z jarzynami, ryż, warzywa na parze ( brokuły, kalafior, marchew, cukinia)
Tagliatelle z kurczakiem w sosie smietanowo-serowym z pomidorami i roszponka
Pulpeciki drobiowe w sosie paprykowym, ryż brązowy, fasolka szparagowa
Pulpeciki z indyka z makaronem w sosie serowym, puree ziemniaczane - marchewkowe
Dania z wieprzowiny:
Pieczeń z karkówki w sosie pieczeniowym, kluski śląskie, surówka z czerwonej kapusty
Pieczeń z karkówki w miodzie i musztardzie, kopytka ziemniaczane, surówka wiosenna
Schab faszerowany morelą lub śliwka w sosie własnym, puree ziemniaczane , surówka z białej kapusty
Lasagnie Bolognese w sosie beszamelowym z mixem sałat
Spaghetti bolognese z parmezanem i rukolą
Cukinia faszerowana kuskusem z mięsem wieprzowo-wołowym z warzywami zapiekana serem
Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienna, surówka z pieczonych buraków
Dania wege:
Gniochi buraczane z mascarpone, szpinakiem, cebula, wino białe
Cukinia faszerowana kuskusem z warzywami, świeże sałaty
Lazania że szpinakiem i beszamelem w sosie serowym
Gołąbki wegetarianskie z pieczonym kalafiorem i prażoną cebulą
Kartacze z grzybami , masło szałwiowe
Tagliatelle z pomidorami, kaparami i oliwkami, rukola , parmezan
Ryby:
Miruna panierowania, frytki pieczone, sos tatarski
Morszczuk zapiekany z marchewką i cukinią, sałata rzymska z jogurtem
Limanda w sosie cytrynowym, ryż curry, sałaty z pomidorami i ogorkiem
Desery:
Szarlotka z bitą śmietaną
Ciasto kruche z truskawkami i bezą
Ciasto kruche ze śliwkami
Brownie z gruszka ( mocno czekoladowe)
Ciasto marchewkowe z bakaliami
Ptysie z kremem i polewą czekoladową
Serdecznie zapraszamy!!!